Tom Indkøbskurv

Reklamationsret

Forsiden Reklamationsret

1. Anvendelse af reklamationsretten


Der skal reklameres inden rimelig tid efter du har opdaget manglen. Hvis der reklameres indenfor 2 måneder vil reklamationen altid være indenfor rimelig tid.
Det første du bør gøre er at kontrollere, om dit produkt er omfattet af den direkte support der gælder for en del producenter. Hvis din defekte vare er omfattet af direkte support, skal den ikke sendes retur til Stratek Data. Det fremmer ekspeditionstiden at kontakte producenten eller den af dem anviste servicepartner. Dette betyder ofte en reel ombytning eller reparation på din adresse.

Kunden opfordres på det kraftigste at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af processen grundet fejlsøgning.

Komplette PC-systemer som ikke er samlet eller monteret af Stratek Data og hvor der skal fortages fejlsøgning vil Stratek Data beregne tiden til fejlsøgning med timetaksten kr. 420 pr. time inkl. moms. (min. 1 time) Produkter der er omfattet af reklamationsretten og som er defekte vil herefter blive omskiftet til timetakst. Ønsker man ikke at Stratek Data foretager fejlfinding skal det defekte produkt afmonteres og sendes separat.

Stratek Data kan ikke gøres ansvarlig for tab af kundens data, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning. Stratek Data opfordrer derfor kunden til at tage kopi / backup af samtlige data. I det omfang Stratek Data måtte være ansvarlig, er ansvaret begrænset til det direkte tab og omfatter således ikke indirekte tab såsom tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab, installationsomkostninger.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Stratek Data' udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med indsendelse af varen, når reklamationen er berettiget. Vi anbefaler dog at du kontakter os, således at vi kan sende dig en returfragtseddel og vi dermed betaler fragten.
 

2. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl


Ved indsendelse af defekte eller forkerte varer til Stratek Data, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke konstateres (eller fejlen ikke er omfattet af garanti / reklamationsret), vil varen blive tilbagesendt til kunden og i enkelte tilfælde kan der være pålagt et test- eller ekspeditionsgebyr. Gebyret er kr. 420 pr. time inkl. moms, idet der beregnes minimum 1 time. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.
Kunden vil altid blive kontaktet inden vi sender varen retur med regning på.

© 2024 Stratek Data Aps. • Tlf: 33 25 33 26stratek@stratek.dk • CVR: 32 77 52 84